Во Старата година оставете сѐ што не ви треба и веќе не ви служи (стари верувања, навики, начин на однесување) и отворете простор за нови доживувања и знаења во Новата година!

Сонувајте за она што ве прави среќни! Поврзете се со другите и со природата!

Среќни празници!

Новогодишна средба во Јога центарот.
Медитација за мир и радост во Новата година под водство на Лидија Георгиева и музички настап на Јулија Нелковска, виолина.Јога центарот ќе работи до петок, 28 декември 2018.
Следи пауза од една седмица во текот на празниците.
Повторно ќе започне со работа во вторник, 8 јануари 2019.

НОВ ПОЧЕТЕН КУРС ПО ЈОГА
од 21 јануари 2019.
Уписите се во тек.
Информации и уписи: 071 23 87 85, 078 488 078
Часови за БРЕМЕНИ ЖЕНИ
во понеделник и петок од 17:30 часот.

Нашите наставници

Лидија Георгиева
Го основа (1996) и го води Јога центарот - Тафталиџе, Скопје

Kети Едровска Исајловска е лиценциран психолог во здравство и психотерапија.

Јана Малинова
Инструктор по јога
^ Назад